Tarta Relena

Vídeos

Dijous, 17 de març
21 h, Teatre de l'Escorxador

Preu: 15 €

Venda d'entrades

El duet Tarta Relena són un dels grups amb més projecció del nostre país i ens fa molta il·lusió que el concert inaugural sigui el seu, presentant Fiat Lux al Teatre de l’Escorxador amb un show i una escenografia única, on una anella de llum que ja han presentat anteriorment presidirà el concert.

La Marta i l’Helena han evolucionat musicalment sempre fidels a l’experimentació i les polifonies vocals, agafant influències de la música que ha viatjat durant segles per la Mediterrània i a la qual, elles hi aporten una visió molt contemporània. Darrerament, han estat molt enfeinades amb la gira de Maria Arnal, a qui acompanyen en directe en la presentació del seu darrer disc. 

Al MUD, però, hi seran per presentar Fiat Lux, un disc on la producció musical i l’electrònica brillen amb tota la seva esplendor. Els elements vocals s’allunyen cada vegada més d’allò orgànic i net, per apostar per les textures i les distorsions. A més a més, els beats electrònics busquen aportar diferents dinàmiques i contrastos marcats amb les veus de la Marta i l’Helena.