Ferran Palau presenta JOIA

Vídeos

Ferran Palau
+ Kit Sebastian
Dissabte, 19 de març
22 h, Cafè del Teatre

Preu: 15 €

Venda d'entrades

El show de Ferran Palau és probablement un dels més especials de l’edició del MUD d’enguany per la seva excepcionalitat. Aquest show no està previst que es presenti a gaires llocs més, així que els fans d’en Ferran tindran una oportunitat única de veure’l a Lleida després d’haver-lo presentat per primera i única vegada fins a la data al Palau de la Música el passat 28 de gener. És probable que el concert de JOIA no es torni a veure en gaires més ocasions, així que ens sentim molt afortunats de poder presentar en exclusiva les cançons d’un disc que ningú esperava a finals del 2021.

Joia és un disc conceptual que en propi Ferran Palau descriu de la següent manera: “La Louise Sansom, creadora de Hidden Track i amor de la meva vida, va veure clar que havíem de vincular aquestes cançons a allò que significa Hidden Track per nosaltres: un espai de seguretat, amor i creativitat per les artistes. Ella ja havia tingut la paraula Joia al cap a l’època del disc Hannah d’Anímic (2011), i li va tornar a aparèixer quan va escriure Gem, la cançó que obre el disc Skin (2017) i que no fa gaire va versionar l’Anna Andreu”.

El concert serà amb la seva banda habitual amb en Joan Pons (El Petit del Cal Eril) a la bateria i en Dani Comas i en Jordi Matas. També l’acompanyaran sobre l’escenari el grup de noies que formen part de la familia Hidden i Joia: Ana López aka TWIN, Anna Romeu, Anna Andreu, Marina Arrufat, Iris Deco, Maria Hein, Carlota Flâneur, Maria Martínez, Clara Faura, Maria Espinosa, Andreu Ribas, Sílvia Poch, Mar Medinyà, Carles, Albert i Lluís d’Òrbita, Júlia de Coure, Sandra Monfort, JÚLIA, Valentina Risi, Yudi Saint X, Ildefons Alonso, Panxii Badii, Malcus, Emíli i Jordi Bosch, Bruna Cusí, Xavi Masana, Idoia Rueda i Sebastiana Antich.