Dofí Malalt

Dijous, 17 de març
22 h, Cafè del Teatre

Gratuït amb reserva prèvia

Venda d'entrades

En Quim és el farmacèutic de Lleida, però també un músic amb una personalitat envejable tant sincer que diu que quan la música no l’emocioni, deixarà de tocar. Estem de sort, així i tot, els lleidatans, perquè en Dofí Malalt ara com ara encara té l’emoció a flor de pell. Fa música amb la fortalesa dels dies que fa sol però alhora també amb la fragilitat dels dies de boira. La personalitat d’en Dofí Malalt mescla ironia i inseguretat i enamora a tothom que el coneix. 

Observa amb atenció i escolta amb molt d’interès i així surten les seves cançons que escriu igual que mescla fórmules magistrals i l’olor d’acetona del laboratori. 

Va treure un casset fa 10 anys amb Famèlic, un segell de Vic, que és la seva segona casa i un lloc que s’assembla a Lleida per la boira i la ironia. El més especial del show d’en Dofí a l’edició del MUD 2022  serà el seu debut amb banda juntament amb la Clara Viñals i en Xavier León,  en un concert pel qual porten assajant des de novembre de 2021. Ens fa especial il·lusió acollir aquest debut a casa seva i que es dividirà en dues parts: la primera ell sol amb guitarra i veu i la segona a la qual s’hi uniran la Clara i en Xavier. El 17 de març en Dofí juga a casa.