Death is Not The End (DJ)

Dissabte, 19 de març
13 h, Grans Records

Entrada gratuïta

Venda d'entrades

En Luke Owen ve especialment d’Anglaterra per fer un show molt especial des de Grans Records, que consistirà en un set que emularà els seus darrers shows a la influent ràdio en línia londinenca NTS on ha estat emetent enregistraments de ràdios pirates angleses per promocionar algunes de les seves darreres edicions com a segell discogràfic, des d’on ha estat explorant arxius musicals de ràdios pirates de Londres i Nova York. 

El seu set en directe combinarà dos tocadiscos punxant discos en vinil, un ordinador connectat a una taula juntament amb un transmissor FM de curt abast que després sintonitza amb una ràdio portàtil des d’on va emetent gravacions de ràdio pirates de principis dels anys noranta. 

Cal destacar la feina de Luke Owen al capdavant del segell Death Is Not The End com a etnomusicòleg, amb una tasca d’arqueologia sonora envejable. Ha rescatat gravacions de Folk, Blues i Gospel. L’arxiu sonor del segell impressiona: des de field recordings de ritus shamànics a Mèxic fins a cançons que cantaven a presons d’Angola, doo wop Jamaicà o gravacions perdudes d’artistes de Flamenc com la meravellosa tape de La Niña de la Puebla. No deixeu de visitar el seu Bandcamp i programa a NTS.