Programació

Pau Riba – Dioptria 50

Doncs sí, fa ni més ni menys que 50 anys de l’edició del disc en català més celebrat de la història, el mític “Dioptria” d’en Pau Riba. Un doble àlbum que aplega rock àcid, folk passat de voltes, ritmanblús i deliris tròpic-mediterrànis com si estés abduït per el Tropicalisme brasiler d’aquells anys, en versió nostrada.

Concert ajornat

Més informació

Dúo La Loba

Després d’un disc de debut molt intimista, amb el seu segon i meravellós “Verbena” recuperen ritmes tradicionals llatinoamericans (tan variats com el candombe, la milonga, el tango o el malambo entre altres) i ho barregen amb pop alternatiu i una xispa electrònica.

Concert ajornat

Més informació

Ivory Tusk

Amb només veu i guitarra, furga en la introspecció de l’existència humana i la relació amb la natura, inspirat per artistes com The Tallest Man on Earth o Jose Gonzalez.

Concert ajornat

Més informació

Sachiko Kanenobu

Considerada la primera cantautora japonesa, Sachiko Kanenobu és la responsable del que unànimement es cita com al millor àlbum de folk i folk-rock fet mai al Japó.

Concert ajornat

Més informació

Cánovas, Adolfo y Guzmán

Corria l’any 1974 quan aquests tres músics, junt amb Rodrigo García, van formar el quartet conegut com Cánovas, Rodrigo, Adolfo y Guzmán, també coneguts per les sigles C.R.A.G. Amb la bellesa del seu folk-pop carregat d’armonies vocals, han estat sempre comparats amb els mites nord-americans Crosby, Stills, Nash & Young.

Concert ajornat

Més informació

Derby Motoreta’s Burrito Kachimba

Tot i el seu curt recorregut, s’ha parlat ja tant dels sevillans que només podem ser reiteratius. Amb un directe esfereïdor s’han guanyat a pols que la seva “kinkidelia” hagi assolit una rellevància brutal al panorama estatal.

Concert ajornat

Més informació